Vestlandsentreprenøren

Litt om Vestlandsentreprenøren

Konsernet Vestlandsentreprenøren består av flere dyktige entreprenørselskaper med tilstedeværelse i og rundt Bergen, samt et selskap i Danmark. Sammen har vi en lang og bred kompetanse innenfor bransjen og en tydelig målsetting om å være ledende på Vestlandet. Vårt team av erfarne ansatte er dedikert til å levere høykvalitets tjenester og innovative løsninger som møter våre kunders behov og overstiger deres forventninger.

Vi spesialiserer oss i en rekke sektorer innenfor entreprenør-bransjen.  Vårt engasjement for bærekraft og miljøvennlige praksiser er integrert i alle prosjektene vi håndterer, noe som gjør oss til en foretrukket partner for fremtidsrettede prosjekter/kontrakter.

Med en robust portefølje av vellykkede prosjekter har Vestlandsentreprenøren etablert en sterk tilstedeværelse i regionen og en solid plattform for vekst. Vi streber etter å utnytte lokale ressurser og kompetanse, samtidig som vi fremmer innovasjon og teknologisk utvikling i alle våre operasjoner. .

Gjennom kontinuerlig forbedring, streng kvalitetskontroll og en åpen dialog med våre kunder og samarbeidspartnere, ser Vestlandsentreprenøren frem til å forme fremtiden for bransjen i regionen. Vi er stolte av å bidra til å bygge samfunn og legge til rette for en bedre morgendag gjennom hvert prosjekt vi tar på oss.

Henrik Reigstad, Konsernsjef Vestlandsentreprenøren utaler følgende:

Vi er i en unik posisjon til å kunne utrette noe større i markedet. Vestlandsentreprenøren besitter en stor kompetanse og et bredt spekter av tjenester – Dette gjør at vi kan tilby kunder helhetlige og optimale løsninger . Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Tertnes Holding AS er største aksjonær i Vestlandsentreprenøren AS

Tertnes Holding sin virksomhet har røtter tilbake til 1902 da Jørgensen etablerte entreprenørvirksomhet i Bergen. Virksomheten har vært under stor utvikling og har i dag investeringer i både entreprenør –, industri-, eiendom- og investeringsvirksomheter. Tertnes Holding ønsker å skape verdier for eiere, men også for samfunnet vi er en del av. Viktigheten av å bidra positivt til nærmiljøet og de sosiale omgivelsene, det er derfor viktig med å skape en bærekraftig utvikling gjennom bevisstgjøring, arbeidsmetodikk og strukturering.

Les mer om Tertnes Holding her!

2560 1440 Vestlandsentreprenøren